Wellnessmassage

We missen steeds vaker een moment van rust en tijd om te onthaasten. Overvolle agenda’s, drukte op het werk of binnen het gezin zijn enkele voorbeelden waardoor we uit balans raken. We willen onthaasten, even niets en tijd voor onszelf!

Niets is heerlijker dan diep te ontspannen door een massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te helpen bevorderen. De Wellness Massage is een klassieke ontspanningsmassage waarbij uw rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten met aandacht worden gemasseerd. In iedere massage speelt energie huishouding een belangrijke rol. Energie is de bouwsteen van elk onderdeel, iedere spier, orgaan en cel van het lichaam. Wanneer het lichaam goed geladen is en de energie goed en vrij kan stromen is het lichaam gezond, krachtig en vitaal.

Een ontspanningsmassage:

  • ontspant pijnlijke en stijve spieren
  • ontspant de geest
  • vermindert stress
  • geeft meer vitaliteit
  • verbetert de doorbloeding
  • stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten

Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat. Dit leidt tot een verbeterde gezondheid en een gevoel van welbevinden. Regelmatig een ontspanningsmassage ondergaan werkt preventief op de algehele gezondheid.

Voor wie is de wellnessmassage?

Wellness massages zijn geschikt voor iedereen die toe is aan ontspanning

Behandeling

Voordat de eerste massage kan beginnen wordt een intakegesprek gehouden en besproken welke gebieden u graag gemasseerd zou willen hebben binnen de afgesproken tijd.